Unit 7 Lớp 7: Traffic

những bài tập giờ đồng hồ Anh Unit 7 lớp 7 Traffic gồm đáp án

Trong nội dung bài viết này, mời những em học viên cùng luyện tập cùng với các bài luyện tập giờ đồng hồ Anh lớp 7 lịch trình new Unit 7 Traffic gồm đáp án với nhiều dạng bài tập trường đoản cú vựng và ngữ pháp hay, góp các em ôn tập những kiến thức được học tập vào Unit 7 Traffic kết quả, sẵn sàng tốt mang đến kì thi học kì 2 sắp tới.

Bạn đang xem: Unit 7 lớp 7: traffic

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. A. traffic  B. pavement  C. plane  D. station
2. A. recycle  B. vehicle  C. helicopter  D. reverse
3. A. railway  B. mai C. sai D. captain
4. A. sign  B. mistake  C. triangle  D. drive
5. A. nearest B. head C. brea D. health

II. Find the odd once out A, B, C or D.

1. A. riding  B. driving  C. gardening  D. flying
2. A. no cycling  B. no parking C. no right turn  D. sign
3. A. train B. plane  C. car D. sail
4. A. by car  B. on foot  C. by bus D. by bicycle
5. A. rule B. ride  C. reverse  D. drive

III. Choose the best option A, B, C or D khổng lồ complete the sentence.

1. Minh used to lớn......................his homework late in the evening.

A. does B. vị C. doing D. did

2. If people.....................the rules, there are no more accidents.

A. follow B. take care of C. obey D. remember

3. You should..................right & left when you go across the roads.

A. see B. look C. be D. take

4. Hurry up or we can"t...................the last bus trang chủ.

A. keep B. follow C. go D. catch

5. Lan used khổng lồ go to school...............

A. with bicycle B. by foot C. in oto D. by bus


6. Public..................in my town is good và cheap.

A. transport B. tour C. journey D. travel

7. ..................is not very far from here to lớn the thành phố centre.

A. That B. This C. It D. There

8. When there is a traffic jam, it.....................me a very long time lớn go home page.

A. costs B. takes C. lasts D. spends

9. Mai"s dad usually drives her khổng lồ school................her school is very far from her house.

A. but B. though C. because D. or

10. Yesterday Hoa and Lan......................round West Lake. It took them an hour.

A. cycle B. cycles C. cycling D. cycled

IV. Fill each blank with a word given in the box:

vehicles across did ride feels

break it rules accidents after

1. What.......................you vày last Sunday?

2. I stayed at trang chủ & looked.....................my younger brother yesterday.

3. Does your xe đạp ever..................down on the way to school?

4. We must always obey traffic.......................for our safety.

5. How far is.................from your house to the bus stop?

6. He used to.....................a tricycle when he was three years old.

7. Now there are more traffic....................than there used to be in this city.


8. There did not use to be many...................on the roads in my home town.

9. He lives in a small village in the mountains so he never........................worried about traffic jams.

10. You should rethành viên lớn walk.......................the streets at the zebra crossings.

V. Rewrite the following sentences so that their meaning stays the same, using the words give.

1. The distance from my house lớn school is about 500 metres. (It)

......................................................................................................................

2. My father went lớn work by car some years ago, but now he goes by bus. (used to)

......................................................................................................................

3. Don"t drive too fast or you"ll have an accident. (If)

......................................................................................................................

4. Is it possible to lớn go to lớn Sa Pa by motorbike? (Can)

......................................................................................................................

5. My mother is a careful driver. (drives)

......................................................................................................................

6. He had a stomachache. He didn"t wash his hands. (so)

................................................................................................

VI. Read the passage và choose the best answer:

Yesterday, on the way home from school, I saw an accident. A boy was run over by a xe taxi when he was riding his bicycle. The boy"s leg was broken and it was bleeding badly. Someone there tried lớn stop the bleeding. They put pressure on it and held it tight. A man used his sản phẩm điện thoại phone to lớn gọi the emergency service. Some minutes later, an ambulance arrived và sent the boy lớn the hospital. Two policemen came khổng lồ the scene immediately. Some people told the police that the taxi was driving at a very high tốc độ when the accident happened. Some others began talking about the traffic accidents these days and blamed the increasing number of accidents on the roads for careless driving và drunk drivers.


1. What did the writer see yesterday?

A. a fire B. an accident C. a fighting D. a crash

2. The accident happened between a xe taxi và................

A. a bus B. a oto C. a bicycle D. a motorbike

3. The boy was sent khổng lồ the hospital by................

A. a police B. a oto C. an ambulance D. a passenger

4. What part of his toàn thân was hurt? – His....................

A. arm B. leg C. head D. shoulder

5. How was the driver driving when the accident happened? – Very................

A. slowly B. fast C. carefully D. well

VII. Choose the word (a, b, c, or d) that best fits each of the blank spaces.

Xem thêm: Chỉnh Nhạc Nhanh Chậm Online, Tăng Tốc Độ / Làm Chậm Bài Hát Online

This composition is about my aunt"s (1)......... in Floridomain authority last year.

She hired a car at Miamày (2)........ , & soon (3)..........lost. So, she stopped to ask a young man how to lớn get lớn the khách sạn.

Unfortunately, the young man had a gun; he made my aunt get (4)............ of the oto, và she had to give sầu hyên all her money.

Luckily, a police car drove past a few minutes later and (5).......... . Then, the police arrested the thief & got my aunt"s money bachồng.

(6)........ the kết thúc, my aunt had quite a good holiday, but she said that she was happy khổng lồ get baông xã trang chính.

1. a. holiday b. vacation c. festival d. a & b

2. a. airport b. airway c. airplane d. airstrip

3. a. took b. had c. got d. caught

4. a. in b. out c. inside d. outside

5. a. picked her up b. picked up her c. showed her around d. showed around her

6. a. In b. At c. On d. When

VIII. Make up sentences using the words and phrases given:

1. We/ used/ school/ on/ foot.

......................................................................................................................

2. about / 30km/ my town/ Ha Long Bay/.

......................................................................................................................

3. My family/ used/ go / holiday / seaside / summer/.

......................................................................................................................


4. How/ long / it / take/ you/ Ha Noi / Sa Pa/?

......................................................................................................................

5. There / used / be / a factory / town centre / but/ it / move/ the/ suburbs/.

......................................................................................................................

6. You/ must / learn / about / road safety/ before/ riding/ your/ bike/ road/.

......................................................................................................................

ĐÁP ÁN

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1 - A; 2 - C; 3 - B; 4 - B; 5 - A;

II. Find the odd once out A, B, C or D.

1 - C; 2 - D; 3 - D; 4 - B; 5 - A;

III. Choose the best option A, B, C or D to lớn complete the sentence.

1 - B; 2 - A; 3 - B; 4 - D; 5 - D;

6 - A; 7 - C; 8 - B; 9 - C; 10 - D;

IV. Fill each blank with a word given in the box:

1 - did; 2 - after; 3 - break; 4 - rules; 5 - it;

6 - ride; 7 - accident; 8 - vehicles; 9 - feel; 10 - across;

V. Rewrite the following sentences so that their meaning stays the same, using the words give.

1 - It is about 500 metres from my house khổng lồ school.

2 - My father used to lớn go khổng lồ work by oto.

3 - If you drive sầu too fast, you will have sầu an accident.

4 - Can I go to lớn Sapa by motorbike?

5 - My mother drives carefully.

6 - He didn"t wash his hands so he had a stomachabít.

VI. Read the passage và choose the best answer:

1 - B; 2 - C; 3 - C; 4 - B; 5 - B;

VII. Choose the word (a, b, c, or d) that best fits each of the blank spaces.

1 - a; 2 - a; 3 - c; 4 - b; 5 - a; 6 - b;

VIII. Make up sentences using the words và phrases given:

1 - We used khổng lồ go khổng lồ school on foot.

2 - It is a bout 30 km from my town to lớn Ha Long Bay.

3 - My family used lớn go on holiday to the seaside in the summer.

4 - How long does it take you from Ha Noi lớn Sa Pa?

5 -There used to lớn be a factory in the town centre but it has been moved to the suburbs.

6 - You must learn about road safety before riding your bike on the road.

Trên đây là câu chữ các bài tập luyện giờ Anh lớp 7 Thí điểm Unit 7: Traffic. Mời độc giả bài viết liên quan những tư liệu Ôn tập Tiếng Anh 7 cả năm khác như: Để học tập giỏi Tiếng Anh lớp 7, Đề thi học kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, bài tập Tiếng Anh lớp 7 theo từng Unit trực tuyến,... được cập nhật liên tiếp bên trên qplay.vn.


Để luôn tiện hiệp thương, chia sẻ kinh nghiệm về đào tạo và học hành những môn học tập lớp 7, qplay.vn mời các thầy thầy giáo, những bậc prúc huynh cùng các bạn học viên truy cập team riêng rẽ giành riêng cho lớp 7 sau: Nhóm Tài liệu học tập lớp 7. Rất hy vọng nhận thấy sự ủng hộ của những thầy cô với chúng ta.